populære jentenavn voksne damer

Her er med andre ord både navn som har vært populære de siste årene, og navn som velges av relativt få nybakte foreldre i dag. Og navn som er vanlige her, som du kanskje ikke trodde ville være på topplistene i USA? Og mens besteforeldrene til barnet gjerne kan reagere negativt hvis man velger et veldig trendy navn, er dette navn som også bestemor og bestefar godtar, sier Utne. Man trenger ikke se nøye etter engang: På listen er mange av navnene som også finnes på våre topplister. Generelt ser vi at fornavnenes topplister for begge kjønn er bemerkelsesverdig stabile gjennom hele 1700-tallet.

Dette er de mest: Populære jentenavn voksne damer

Hvor mange nyfødte har fået navnet Dorthe? Kildemateriale, den navnestatistikken som følger i venstre og høyre spalte nedover denne siden, er utarbeidet i Riksarkivet på grunnlag av den digitaliserte versjonen (pr. Et slitesterkt navn kan for eksempel være et navn som bare blir gitt til to tre barn hvert år i. Februar 1801 inneholder anslagsvis 249.220 personer som er oppgitt født i denne perioden, derav 132.173 kvinner og 117.047 menn. Trym og til jenter, vilde, Od a, Anna, Julie, Thea, Karoline, Sara, Emilie, Ingrid og, ida. Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger. Men det er også mange spennende navn som er populære i USA, men sjeldne her til lands. Hun forteller at man i danske statistikker finner navn som har ligget på topp 50-listen alle årene etter 1985, men plasseringen har selvsagt variert gjennom disse årene. Totalt består listen over de 100 mest brukte mannsnavnene av nesten en tredjedel enstavelsesnavn, men det er navn på to stavelser som er aller mest vanlig.

Rutron - Fashion: Populære jentenavn voksne damer

Holt prestegjeld i Aust-Agder mangler. Historisk institutt ved Universitetet i Bergen eier rettighetene til folketellingen 1801 i digitalisert versjon. Karen/Kari og Anders/Andreas) er beholdt hver for seg, selv om de på 1700-tallet trolig eller sikkert har vært oppfattet som alternative former eller regionale skrivemåter av samme navn. Altså ikke dobbeltnavn som Maximillian Leander, som vi kanskje ikke er helt vant til å høre, sier hun. Februar 1801 inneholder anslagsvis.567 personer som er oppgitt født i denne perioden, derav.771 kvinner.796 menn. Dette er navn som i mindre grad er knyttet til generasjoner. Dette må nok derfor ses på som noen av de aller mest slitesterke navnene vi har, sier hun.

De vanligste: Populære jentenavn voksne damer

NB: Ulike skrivemåter av samme navn (f.eks. Anders, Espen, Stian, Frode og Sigurd er noen av disse, sier hun. USA har kommet med navnestatistikken for 2015. Trygge valg er for eksempel helgennavnet Lars, navnet til jomfru Marias mor, Anna, og Jan, som er kortform av bibelnavnet Johannes, sier Ihlebæk. Og Ida, Sofie og Anna vil nok holde seg bra fordi de fortsetter å inngå i dobbeltnavn, legger hun til. Sånn som Nora, Aurora og Elias. Februar 1801 inneholder anslagsvis 376.474 personer som er oppgitt født i denne perioden, derav 187.794 kvinner og 188.680 menn. Kristian og Mathias Blant guttenavnene holder hun en real escort sites erotic massage bergen knapp på Mathias, Jakob og Henrik. I 2017 fik 16 ud.000 nyfødte piger navnet Ida. De norrøne navnene har overlevd helt til nå og er fortsatt i bruk. Ønsker du å gi barnet ditt et slikt navn, bør du velge et navn som er på vei nedover når det gjelder popularitet, sier navneforsker ved Universitetet i Bergen, Ivar, utne. Kvinnenavn er i gjennomsnitt alltid litt lengre enn mannsnavn. Navn som i dag oppfattes som forskjellige navn (f.eks. Hvilke navne ligger på top-50-listen over nyfødtes navne? Av de mest populære navnene i dag, mener jeg Sara er en god kandidat til å holde seg lenge. Elias Khloe Her er flere navnesaker: Velg et oldemorsnavn til babyen din «Oldefarnavn» passer inn i navnetrendene nå Sjekk navnetoppen der du bor Øverst på navnetoppen i mer enn 200 år «Alle» nordmenn kjenner en jente som heter dette Hva kaller svenskene helst barna sine? Nye trendnavn i løypa? Emma og William er på navnetoppen i Norge for nyfødte i 2015. Navnet har to stavelser og det har også bibelsk opphav, og slike navn er vi jo glade. Kvinner, de vanligste navnene, oversiktene her viser de 16 hyppigst forekommende kvinne- og mannsnavnene i Norge i 1801. Navneforsker Ivar Utne mener det er litt spesielt at Emma holder så lenge i toppen, men at det nok henger sammen med at det fortsatt er populært i USA. Ida og William indtager førstepladsen. De utgjør dermed også en stor del av det vi kan definere som slitesterke navn. Et slitesterkt og solid navn er et navn som er kjent, men ikke trendy. populære jentenavn voksne damer

En tanke på “Populære jentenavn voksne damer”

  1. Se Norske topp 50 guttenavnogtopp 50 jentenavn;. Databaseserveren ser ut til ? vaere midlertidig.

Legg igjen et Svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *